torsdag den 7. oktober 2010

Nudelsalat med oksekød, soya og ingefær

En virkelig skøn og nem ret - især hvis man har fået bøf dagen før!

Pr Person:
150g stegt oksekød uden fedtkant (fx en steak)
60g fuldkornsspagetti
1 stor gulerod skåret i julienne (tynde stave)
1 stor håndfuld babyspinat blade
3 spsk sesamolie
Soya
Revet frisk ingefær
Knust hvidløg
Evt chili og sesamfrø

Pisk olien sammen med soyaen lidt efter lidt til en marinade (soyaen skal smage så meget igennem at marineaden ikke smager "fed" af olien)
Krydder den med ingefær og hvidløg + evt. lidt chili.
Skær kødet i strimler og kom i marinaden sammen med grøntsagerne. Lad evt. trække 10-20 min.
Kog pastaen og vend den i resten mens den er varm.
Drys evt en tsk sesamfrø hen over retten og spis straks.

Retten kan også laves med kylling eller svinekød - eller tigerrejer!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar