(2 personer)
Kog 1 liter grøntsagsfond og 200g kokosmælk (rør dåsens indhold sammen inden du måler op) sammen med 1 rød chili (flækket på langs og kernerne skrabet ud) og 1-2 skiver frisk ingefær.
Lad suppen simre og smag til undervejs som chili og ingefær afgiver smag. Tag dem op når suppen er tilpas stærk. Kog imens 80g fuldkornsnudler/spagetti.
Snit 4 forårsløg i tynde ringe og skær 250g mark champignon i kvarte. Kom det i suppen sammen med 1-2 tsk karry. Kog 5-10 min. Smag til med salt og peber. Tilsæt herefter nudlerne.
Skær ca 350g torsk i mundrette stykker og afdryp ca 150g rejer. Kom fisk/rejer i suppen og kog med ved svag varme kun netop så lang tid at torsken falder fra hinanden og rejerne er varme.
Server rygende varm og drys eventuelt med frisk koriander og finthakket chili.
Velbekomme!
Ingen kommentarer:
Send en kommentar