fredag den 3. september 2010

Bøf m mozzarella og bønne/tomat ragout


(2 personer)

Form 2 bøffer af 300g hakket, mager oksekød. Krydder med salt og peber.
Varm to pander op til middel/høj varme og kom en spsk olie på hver. Tænd oven på grill.
Steg bøfferne på den ene pande.
Kom 4 forårsløg i ringe på den anden sammen med 2 fed presset hvidløg og svits til de er klare.
Tilsæt 1 rød peberfrugt i små tern og steg videre i et par minutter.
Tilsæt 4 tomater i mindre tern (inkl kerner og saften) og svits til retten har ”samlet sig”.
Tilsæt en dåse (drænede) hvide bønner fra dåse (butter beans) og varm igennem.
Smag til med salt, peber, chili og balsamico eddike.
Læg en halv mozzarella på hver bøf og smelt osten ned over bøffen under grillen (tager få minutter – hold øje da det går stærkt!)
Velbekomme!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar