torsdag den 29. juli 2010

Maskeret Blomkål (blomkål, rejer og dressing)

En rigtig mormor-ret som jeg pludselig fik lyst til :-) Den er måske bedst til en frokost eller som en forret - eller også bare til en varm sommerdag hvor man gerne vil have noget der ikke er så tungt...



(2 personer)

Rør dressingen af 50g let mayo (en "let" mayo uden sukker/stivelse eller en mindre portion af en fuldfed mayo) og 100g creme fraishe 18%. Smag til med ca 2 tsk tomatpure, ½ tsk paprika, salt, peber og et skvæt citronsaft.

Skær stokken af et hel blomkålshoved og damp det i lidt vand i cirka 15 minutter. Tag det op og lad det dryppe lidt af. Kom et par håndfulde frosne ærter i vandet (som stadig koger) og giv dem et par minutter. Læg det afdryppede blomkålshoved på et fad/en tallerken. Læg 300g afdryppede rejer omkring og hæld dressing og afdryppede ærter over. Server :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar