Denne ret er super skøn! Hvis du kan holde til at se på det, så server evt. lidt kartofler eller et flutes til dine gæster...
(4 personer)
400 g laks i 4 stykker
4 skiver parma skinke
1-2 øko citroner
Basilikum
2 blomkål
1 ps snackpeber (rød peber)
3 dl creme fraiche 38%
1 dl piskefløde
Skær peberen i grove tern. Kom i et ovnfast fad der er smurt med en smule olie. Krydder med salt og peber. Bag i cirka 20 min til de er bløde og mørke.
Dup laksen, drys med salt og peber. Riv lidt citronskal hen over sammen med lidt hakket basilikum. Vikl parmaskinken om. Læg på bagepapir på en bagerist. Bag i 15-17 minutter ved 190 grader, til fisken er fast og skinken sprød.
Skyl og del blomkålen i mindre buketter. Kog til de er netop møre.
Kom creme fraishe og fløde i en gryde og varm langsomt op ved svag varme. Smag til med salt, peber, lidt reven citronskal og masser af friskpresset citronsaft.
Anret 1/4 af det hele på hver tallerken og NYD at du med god samvittighed får masser af sauce - velbekomme!
Ingen kommentarer:
Send en kommentar