(2 personer)
Bland en pandekagedej af 80g kikærtemel, 1 æg og 1½ dl skummetmælk. Tilsæt salt, peber, lidt chili, 1 knust fed hvidløg og en stor håndfuld hakkede basilikum blade og persille (eller hvad du har lyst til). Lad hvile mens du laver fyldet.
Kog 2 kyllingebryster og riv dem fra hinanden med to gafler. Skær en frisk mozzarella i kvarte. Åben en lille dåse majs og bland en lille salat af dine yndlings ”frie” grøntsager. Tænd ovnen på grill.
Bag pandekagerne i en lille bitte smule margarine. Der bliver 4-5 stykker.
Fordel halvdelen af kyllingen i to pandekager til dig selv (har du lavet 5 så lad din medspiser få den sidste pandekage). Kom en spsk majs og en kvart mozzarella i, fold og gratiner til osten er smeltet.
Spis med salat.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar